Meeloopdagen

'We learn by doing!'

Wat is een meeloopdag?


bij een meeloopdag  loop jij een avond met mij mee tijdens een fotoshoot met 1 a 2 hondenmodellen.

Ik zal jou alles vertellen met betrekking tot het aansturen van de honden en hun baasjes, waar je op moet letten wat betreft de belichting op een locatie en welke instelingen je op dat moment het beste kunt gebruiken. Het gaat hier om zowel portretfoto's van de hond als actiefoto's


Tijdens en achteraf de meeloopdag is er ruimte voor al jouw vragen zodat jij aan het einde van de avond naar huis gaat met genoeg nieuw portfoliomateriaal!


Het enige wat je voor deze meeloopdag nodig hebt is een spiegelreflex of systeemcamera, een lens met minimaal 100mm zoom en een hoop enthousiasme!


Deze meeloopdag is exclusief nabewerking in photoshop


Meeloopdagen worden altijd of in de ochtend of in de avond gehouden in verband met het licht en hoogstwaarschijnlijk altijd in het weekend.


Door op de buttons hieronder te klikken kun je meer informatie vinden over de verschillende meeloopdagen.

Wat heb je nodig?


  • Spiegelreflex of systeemcamera met minstens 1 lens
  • Enige kennis van diafragma, sluitertijd en iso
  • Geheugenkaartje(s)
  • Volle batterij

Prive meeloopdag

€95


Ben je benieuwd hoe ik te werk ga tijdens een fotoshoot? Loop dan mee tijdens een meeloopdag hondenfotografie!


Samen gaan wij 2 a 3 modellen op de foto zetten op een prachtige locatie. Ik zal zorgen voor diverse modellen zodat je met genoeg portfoliomateriaal naar huis gaat.

Tijdens de meeloopdag leg ik je uit welke instellingen je het beste kunt gebruiken, waar op te letten wat betreft positioneren van de hond en het gebruik van licht en locatie.


Er is genoeg mogelijkheid tijdens de meeloopdag om al jouw vragen te stellen en na de meeloopdag mag je altijd nog dingen vragen die je misschien vergeten bent te vragen op de dag zelf.


Na de fotoshoot lever je minstens 2 foto's met logo aan de eigenaren van de modellen als dank voor het model staan. Meer leveren kan maar hoeft niet.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Doordeweeks in de avond
Weekend in de avond
Beide is mogelijk
 
Natuurgebied
Urban
Maakt niet uit
 
 
 

Aanmelden meeloopdagen


In het formulier hiernaast kun je je aanmelden voor een prive of groepsworkshop. Nadat ik het formulier heb ontvangen zal ik contact opnemen met je via de mail.