Fotoshoots

Informatie

        Fotoshoots

Als mijn stijl en portfolio je aanspreekt en je een fotoshoot wilt boeken met je hond ben je misschien wel benieuwd hoe dit precies in zijn werk gaat. Op deze pagina vind je hier wat meer informatie over, kun je veelgestelde vragen doornemen, vind je de prijzen en natuurlijk vind je hier ook het formulier om een fotoshoot te boeken en jouw viervoeter voor eeuwig vast te leggen!

Locatie bepalen

Om een optimaal resultaat te halen uit de fotoshoot is het van groot belang om een geschikte locatie te vinden. Wegens het licht en voorkomen van harde schaduwen vind een fotosessie altijd of in de ochtend of in de avonduren plaats. Daarnaast is het belangrijk om een locatie te kiezen die niet al te dicht begroeid is maar wel genoeg variatie heeft. Ook is het belangrijk om te weten dat ik vooral werkzaam ben in Zuid-Holland en Noord-Brabant en daar dus ook alle mooie locaties weet. Om je wat meer kijk te geven op een geschikte locatie heb ik hieronder een lijst met geschikte locaties samengesteld. Wil je bij jou in de buurt een fotoshoot boeken omdat je hond of jij niet zolang in de auto wil zitten? Zoek onderstaande locaties dan eens op en vergelijk of er in jouw omgeving ook een soortgelijk locatie is.


Voor een urban fotoshoot zijn er veel meer mogelijk wat betreft locaties en kun je deze vrijwel in elke stad wel doen.

Voorbereiding

Als we een locatie en datum hebben afgesproken is het aan te raden om minstens een week van te voren de commando's zit, af en blijf en eventuele andere trucjes te herhalen zodat je hond precies weet wat hem of haar te doen staat. Uiteraard geld dit niet voor puppy's.

Het is handig om naar de fotoshoot snoepjes en het favoriete speeltje van je hond mee te nemen. Als je een hond hebt die snel kwijlt is het ook handig om een handdoek of doekjes mee te nemen.

Ben je in de gelegenheid om een tweede of derde persoon mee te nemen naar de fotoshoot is dit zeker aan te raden. Deze kan namelijk helpen met het afleiden van jouw viervoeter.

Na de fotoshoot

Als de fotoshoot erop zit ga je hopelijk met een nieuwsgierig en enthousiast gevoel naar huis. Je wilt natuurlijk maar al te graag de resultaten van de fotoshoot bewonderen. Daarom zorg ik er altijd voor dat ik binnen een paar dagen een voorproefje voor je bewerk en opstuur. Deze foto kies ik uit en krijg je dus van mij! Doordat ik een voorproefje stuur weet je ook gelijk wat je kan verwachten met betrekking tot de nabewerking.

Daarna ontvang je een email met een link naar een website waar je alle onbewerkte foto's kunt bekijken en de foto's kunt uitkiezen die je graag wilt hebben.

Heb je je keuze gemaakt? Dan ga ik zo snel mogelijk aan de slag met het bewerken van je foto's. Als ik alle foto's af heb ontvang je via wetransfer de bewerkte foto's.

Locaties natuurgebieden

Cadettenkamp in Breda


Mastbos/Galderse heide in Breda


Soesterduinen in Soest


Surae in Dorst


Loonse en Drunense duinen in Drunen


Lage bergse bos in RotterdamKaapse Bossen in Doorn


Mildenburgbos in Oostvoorne


Backershagen in Wassenaar


Rucpense Bossen in Schijf


De Moeren

Prijzen

Mini pakket

€69


 • 8 foto's op groot formaat met en zonder logo
 • Foto´s zelf uitkiezen
 • Meer foto´s nabestellen voor 8 euro per foto
 • Geen tijdslimiet tijdens de fotoshoot
 • Tot 40 km vanaf Dordrecht zitten de reiskosten inbegrepen bij de prijs (0,25 cent per km)


Het minipakket wordt vaak gebruikt tijdens fotodagen en winacties

Regulier pakket

€115


 • 8 foto's op groot formaat met en zonder logo
 • Foto´s zelf uitkiezen
 • Meer foto´s nabestellen voor 8 euro  per foto
 • Geen tijdslimiet tijdens de fotoshoot
 • Inclusief mini pakket met alle uitgekozen foto's in een luxe fotobox
 • Tot 40 km vanaf Dordrecht zitten de reiskosten inbegrepen bij de prijs (0,25 cent per km)

Puppy pakket

€150


 • 3 fotoshoots inbegrpenen op <15 weken, 6 maanden en 1 jaar oud
 • 5 foto's op groot formaat met en zonder logo bij elke fotoshoot
 • Foto´s zelf uitkiezen
 • Meer foto´s nabestellen voor 8 euro per foto
 • Geen tijdslimiet tijdens de fotoshoot
 • Tot 40 km vanaf Dordrecht zitten de reiskosten inbegrepen bij de prijs. (0,25 cent per km)

Veelgestelde vragen en het antwoord daarop

 • Mijn hond kan niet los, is dit erg?

- Neehoor! Ik heb altijd een dunne sliplijn bij me die je hond om kan tijdens de fotoshoot. Achteraf werk ik deze weg in photoshop zodat het lijkt alsof jouw hond helemaal los is! • Gaat de fotoshoot ook door bij regen?

- Bij hevige regen, storm of onweer gaat de fotoshoot niet door. Deze zal dan verplaatst worden naar een andere dag. • Kan ik de fotoshoot annuleren?

- De fotoshoot kan geannuleerd worden. De aanbetaling die je gedaan hebt krijg je echter niet terug. Binnen 2 weken voor de geplande datum dient 75% van de prijs betaald te worden, binnen 1 week voor de geplande datum dient 100% van de prijs betaald te worden.

 • Op welke manier kan ik betalen voor de fotoshoot?

- Als je het formulier om een fotoshoot te boeken hebt ingevuld en we een datum hebben besproken via de mail ontvang je daarna de factuur. Je kunt ervoor kiezen een aanbetaling te doen van 25% en binnen 5 dagen na de fotoshoot het resterende bedrag of je kunt ervoor kiezen het gehele bedrag in één keer te betalen. • Kan ik ook samen met mijn hond op de foto?

- Dit is uiteraard geen probleem! Je kunt dit van te voren aangeven via de mail. Het is aan te raden om qua kleding zachte en lichte kleuren te dragen. Wit, Zwart en neonkleuren worden afgeraden. • Hoelang duurt een fotoshoot?

- Een fotoshoot heeft in principe geen tijdsdruk. Dit betekent dat we foto's maken todat het resultaat bereikt is of de hond of jij aangeeft het genoeg te vinden. Gemiddeld genomen duren fotoshoots een halfuur tot drie kwartier.

Boek jouw fotoshoot!


Wat leuk dat je een fotoshoot wilt boeken met jouw viervoeter! Het is belangrijk om te weten dat het invullen van dit formulier geheel vrijblijvend is. De fotoshoot is pas geboekt als we een datum en locatie hebben afgesproken. Wil je liever nog wat vragen voordat je het formulier invult? Dan kun je bij de pagina contact jouw vraag stellen.